Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Anaokulu Öğrenme Oyunları: Öğrenmenin Eğlenceli ve Etkileşimli Bir Yolu

Anaokulu Öğrenme Oyunları, Family Play ltd tarafından geliştirilen, 5-6 yaşındaki çocuklar için hedeflenen bir Android eğitim uygulamasıdır. Bu uygulama, çocukların matematik, yazım, şekiller, renkler, hayvanlar ve desenler öğrenmelerine yardımcı olan 12 farklı etkinlik sunmaktadır. Uygulama, çocuklar için öğrenmeyi daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getiren bir kovboy temasına sahiptir.

Uygulama, çocukların sayıları tanımalarına, şekilleri, renkleri, nesneleri ve hayvanları eşleştirmelerine ve kelimeleri yazmayı öğrenmelerine yardımcı olan çeşitli egzersizler içermektedir. Uygulama ayrıca desenler ve karşılaştırmalar üzerine egzersizler içermekte ve eleştirel düşünme becerilerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır. Uygulama profesyonel bir şekilde anlatılmıştır ve çocukları öğrenmeye teşvik eden oyun havası müzikleri içermektedir.

Uygulama ücretsiz olarak indirilebilir ve sınırlı bir içerik içermektedir. Bununla birlikte, ebeveynler tüm oyunları açmak için uygulama içi satın alma yapabilirler. Uygulama, ebeveyn kilidi ile korunmayan sosyal ağ sitelerine veya internete herhangi bir bağlantı içermemektedir.

Anaokulu Öğrenme Oyunları, çocuklarının öğrenmeyi daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmek isteyen ebeveynler için harika bir uygulamadır. Uygulama iyi tasarlanmış olup eleştirel düşünme becerilerinin gelişmesine yardımcı olan çeşitli eğitim etkinlikleri sunmaktadır. Kovboy teması, çocuklar için ekstra bir heyecan katmaktadır ve öğrenmeyi eğlenceli bir macera haline getirmektedir.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

Kindergarten Learning Games Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 3.38

(0)
  • Güvenlik Durumu

Kindergarten Learning Games hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Kindergarten Learning Games denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam